YOU'RE NOT IMPRESSED BY ME

Jag är bäst på att blogga det bara är så!
Men det är psykologi dit, svenska hit, matte dit, sjukdom hit och UF överallt typ. Med andra ord - jag hinner inte. Känns som att det är helt meningslöst att blogga utan bilder också, så när jag dammar av kameran DÅ börjar jag skriva. I promise!

BIG IN JAPAN

Beskedet jag fick hos doktorn var att jag har mycoplasma. Det är då bakterien som orsakar lunginflamation. Jag måste också vara hemma minst en vecka från skolan och vila tydligen. Roligt roligt.....
Aja om det ska ses positivt så får jag väl se det som tur i oturen att jag inte hann få lunginflamation!


FÖRLÅT för bristen på bilder, ska skärpa mig när jag blir piggare!

HERE I AM WITHOUT YOU

Idag ska jag till doktorn, hoppas nästan att jag har något skit som kräver att jag käkar penicilin. Då blir jag årminstonde frisk någon gång..... men min helg som skulle bestå av marknad, artonårsfirande och utgång ser ut att vara ganska mycket i fara. Kul!

THERE SHE GOES

Okej, jag är sämst på att skriva. Just nu skyller jag dock på att jag har feber och hostar som en galning. Tror inte att ni är så intresserade av att veta hur många timmar per dag jag ligger i sängen eller vad jag äter faktiskt.

Den här låten tycker jag i alla fall är mycket söt!

Bruno Mars – Just The Way You Are

SOME LOVE TODAY

Idag har det varit en genomrutten dag. Så därför bliv jag mucho glad när jag kom hem och min nya fina kappa väntade på mig! Ska försöka lägga upp en bild senare idag eller imorgon!

RSS 2.0