FÖR ALLA IDIOTER SOM GICK VILSE I SIN TRO



Såhär ser jag ut ikväll. Ganska naturell sådär. Naturfärgat linne och bara lite solpuder. Inte för att ni ser det kanske eftersom att ilden är svartvit, men jaja. Jag ska i alla fall umgås med min fina bästis ikväll.


EN DAG KOMMER DU OCH JAG VERKLIGEN BLI GAMLA

Jag lever och mår bra! Bloggen däremot är lite död. Jag väljer att skylla på det fina vädret hehe. Vi säger såhär - när regnet kommer, då kommer mina inlägg!

WHO'S GONNA SAVE THE WORLD TONIGHT?

MIDSOMMAR!! Och jag är löjligt laddad inför ikväll! Ska snart äta lax och potatis - bra start på resten av dagen!

Morgonen har inte varit den bästa eftersom att jag inte kan sova på nätterna längre. Först ligger jag vaken i några timmar innan jag somnar, sen vaknar jag 100 gånger per natt (samma tider varje natt, creepy!!) och kl. 10 går det aldrig att somna om. Blä.

DU HÅLLER MIG KVAR I NÅT JAG LÄMNAT FÖR LÄNGESEN

Alltså vädergudar, vad håller ni på med? Vart är solen?
Imorgon är det midsommar och det känns inte megabra att det står på SMHI att det ska vara gråa moln och 13 grader på kvällen. Fast äsch, jag är sjukt taggad ändå! Planeringen är nästan färdig och allt kommer bli så fint och bra!


Måste tillägga att jag återigen fått världens crush på Melissa Horn. Världens finaste Melissa, och den här låten är så fantastisk. Precis som alla hennes låtar. Det bästa av allt är att hon så ofta lyckas sätta ord på mina känslor, och säkert andras också... men ja, det tycker jag är coolt. Coolt och duktigt!

JAG HAR SEGLAT PÅ ETT STORMANDE HAV

Just nu så gillar jag mitt liv skarpt samtidigt som jag inte gillar det. Lite konstigt, tänker nog både ni och jag. Jag gillar inte att jag inte är miljonär, att jag inte har ett fast jobb, att jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv eller Sveriges väder just nu... MEN jag gillar alla mina vänner och det är väl det viktigaste egentligen?

Imorgon ska jag i alla fall till arbetsförmedlingen, BIG STEP!


Vår klassflagga på studenten (bildbrist).


ANDAS ANDAS ALLTING SNURRAR RUNT



Ikväll ska jag myspysa med den här fina tösen som jag tycker om väldigt mycket!


DU HAR DITT EGET FACIT FÖR RÄTT OCH FÖR FEL

Jag har absolut inget att skriva, trots att jag så gärna vill. Som lite utfyllnad tänkte jag ge er några låtar som jag känner väldigt mycket för!

Melissa Horn – Innan jag kände dig
Gavin DeGraw – Not Over You
Wakey!Wakey! – Almost Everything
Soul Asylum – Runaway Train
Veronica Maggio – Snälla bli min
Veronica Maggio – Inga kläder

Egentligen vill jag länka hela Veronica Maggio's album, för ärligt talat det är så otroligt obeskrivlgt fint och bra och... helt fantastiskt. En grym kvinna är vad hon är!

JUST MILES AND MILES OF ENDLESS ROAD

Om jag hade lite mer stake och lite tjockare hår skulle jag inte vänta en sekund på att klippa mitt hår. En lång page är absolut det finaste som finns. Kolla bara på de här tjejerna!!


http://jonesochgiftet.blogg.se

http://nyheter24.se/modette/angelicablick


A LOT OF DREAMS THAT TRANSFORM TO VISIONS

JAG HAR TAGIT STUDENTEN. Och hur det känns?
Jo det känns helt GALET. Galet bra och galet läskigt. Nu är jag arbetslös fram till 22:a juli, och efter fyra veckor är jag arbetslös igen. SCORE! Gjorde i alla fall en sen anmälan till högskolan nyss. Lite för sent känns det ju som, men det godkändes. Puh. Har egentligen inte planerat att plugga, men i värsta fall så!

De senaste dagarna har i alla fall varit MAGISKA. Hittar inget bättre ord. Vill göra om allt igen. Åh.


RSS 2.0