YOU GOT IT ALL SO WHY YOU COMPLAINING?

Igår skrev jag ett inlägg om min helg som jag inte publicerade, så jag drar det kort igen. I fredags var jag sjukt trött så Adam kom till mig på kvällen. Under lördagen var vi så galet sega och uttråkade men allting löste sig på kvällen. Det blev först en mysig middag sedan bowling och till sist 7 rum och kök, där vårt från början tremanna-gäng växte ganska mycket. Roligrolig lördag med andra ord och mysigmysig helg allt som allt.

Idag har det varit hårt slit med min kompanjon ARN som stått på schemat och det har gått fint.
Tråkigt inlägg, men får ge er något roligare en annan dag!

THE APPLE OF MY EYE

Nu när jag har blivit så grym och uppdaterat två dagar idag vill jag inte avbryta trenden. Så, kör på ett morgoninlägg! Efter skolan ska jag nämligen leka med mitt hjärta och sen sova där OCH se i rymden finns inga känslor!!!!!!!! SOM JAG HAR LÄNGTAT.



Och såhär ser jag ut idag. Om någon ville veta det.

DANSA FASTÄN HJÄRTAT BRISTER

 

Mysigaste låten. Berörande och på något vis så ärlig.


SAIL AWAY WITH ME HONEY

Tisdag, tisdag, tisdag. Om man går på Thomasgymnasiet och har valt matte C som inidividuellt val är detta inte den roligaste dagen. Ni som slipper detta helvete till kurs ska vara gladare än gladast!

Aja. Det finns positiva saker. Jag gillar psykologi! Hade roliga diskussioner om normer och värderingar idag, och vi diskuterade hur det varierar mellan tjejer och killar. Då slog det oss att i en grupp med tjejer och killar är det mest tjejerna som måste anpassa sig. Det är vi som måste ge upp vårt ytliga skitsnack om t.ex. kläder för att istället prata om .... sport eller spel?
Känns inte så okej.


AFTER A HURRICANE COMES A RAINBOW

Dags för ett efterlängtat inlägg till er som tittar in här ibland!

Livet rullar på som vanligt. Ganska långsamt, men ändå för snabbt alltså. Med för snabbt menar jag att det är för kort tid kvar till studenten. Det är som med hatkärlek ungefär. Samtidigt som jag längtar mer än till något annat så fruktar jag det minst lika mycket. Mitt livs kanske hitills roligaste dag kommer sannolikt äga sönder rent ut sagt, men utvecklingskrisen som kommer att drabba mig dagen efter känns inte lika lockande.

Nu ska jag inte klaga jag får ju faktiskt mat snart, och ni som känner mig vet att detta är något som jag verkligen ÄLSKAR.



Vit, vitare, jag.....

 


RSS 2.0