JAG VAR INGEN, DU VAR APRILHIMLEN

NU SKA JAG TILL STOCKHOLM OCH SE HÅKAN HELLSTRÖM. ÄR GALET TAGGAD OCH SUPERGLAD. FÖRTYDLIGAR DET GENOM ATT SKRIVA I CAPS. HÅÅÅÅÅÅÅKAN<3

I GOT NOTHING BUT LOVE FOR YOU

Idag har jag varit i vår fina huvudstad vilket var mysigt och roligt. Kom i alla fall hem med en t-shirt, ett linne, två par shorts, en jumpsuit/playsuit (vet inte), ett par sandaler och lite underkläder. LYCKAD DAG! Imorgon står plugg på schemat och jag är opepp så det bara skriker om det...

DINA ORD I NATTEN ÄR DET ENDA SOM NÅR IN

Känns kanske inte allt för roligt att sitta hemma och plugga medan alla vänner grillar och har det kul..... men men, vad gör man inte för att kunna shoppa (imorgon) och se världens finaste Håkan Hellström (torsdag) utan minsta lilla skavank på samvetet!

DAG 8. FAVORITSAKER



Jag är helt beroende av lypsyl och detta är min favvo (just nu).


Världens bästa concealer från Make Up Store som verkligen täcker ALLT. Vet inte hur många gånger denna har räddat mig från katastrofdagar.



Tuggummi - mitt största beroende. Tyggar tuggummi i princip hela tiden (stackars mina käkar).



Cola ferraris, behöver bara säga mmmmm.



Jag älskar böcker överhuvudtaget och just nu tycker jag väldigt mycket om den här. Luftslott av Sheila O'Flanagan.



Ipod - av den enkla anledningen att musik är det bästa som finns.



Sist men inte minst, världens underbaraste parfym - Flowerbomb. Tyvärr äger jag inte denna fantastiska skapelse men jag hoppas hoppas hoppas på att jag gör det efter min födelsedag.


THERE'S A FIRE STARTING IN MY HEART

Har fullt upp med att ta vara på solen därför blir bloggen lite lidande.
(Vet att skuggan av kameran är jättesöt också..)

Bra låtar
Adele – Someone Like You
Kate Nash – Foundations - Full Explicit Version


I KNOW I SHOULD FORGET, BUT I CAN'T

http://leloveimage.blogspot.com

Här har ni världens mysigaste kärleksblogg. Det är inte mer komplicerat än texter om kärlek, skrivna av olika människor. Jag har besökt den här bloggen i några år nu, inte varje dag men lite då och då och jag älskar den! Det är så häftigt hur vi människor kan känna så mycket. Ännu coolare hur olika människor kan känna likadant. Jaja, jag ville bara uppmärksamma er om denna fina blogg!

DAG 7. VÄNNER

Som jag har sagt tidigare så är jag lite av en ensamvarg. Nu låter det kanske som om att jag är mobbad - så är inte fallet (vad jag vet i alla fall, ni kanske allihopa snackar bakom ryggen på mig?!). Grejen är den att jag ofta tycker om att vara ensam för att det är så skönt att bara liksom... bara vara, och kunna göra allt när och hur man vill. Jag har vänner, världens finaste och bästa vänner. Det säger såklart alla, men jag tycker att mina vänner är det! Jag är inte den där tjejen som måste ha 500 ytliga vänner för att kunna byta "bästis" varannan vecka. Jag gillat stabilitet, jag gillar mina vänner, jag gillar trygghet. Med andra ord har jag hellre få vänner som får mig att må bra än många vänner som får mig att må dåligt.

Att må bra med någon betyder för mig att aldrig behöva skämmas över den jag är, eller känna mig det minsta lilla osäker. En vän ska också alltid finnas för en vän, oavsett vad det gäller, men bland det viktigaste är ändå att man ska kunna skratta tillsammans. Skratt gör livet lättare och mycket mycket bättre.




Jag och några kära vänner.


I'LL BE THE LIGHT TO GUIDE YOU

Jag är sjuk. Återigen har mitt taskiga immunförsvar svikit mig. Alvedon och nässpray är mina hjältar som fått mig att överleva dagen, och SOLEN! Och boken "Vattenmelonen" av Marian Keyes, sjukt bra!!
Imorgon tänkte jag lägga upp någon bild från helgen eller så. Hade en brabra heög, grym fredag följd av myslördag och myssöndag!

I WILL FOLLOW YOU INTO THE DARK

"Jag känner så mycket. Det finns så mycket känslor i min kropp. Och jag tror att människor som känner mycket måste vara extra starka. Annars överlever vi inte genom livet. Om man känner så mycket och inte är starkare än sina känslor kommer man en dag hoppa från en bro av för mycket hjärtesorg. Man måste vara starkare än sina känslor."

- Michaela Forni




Som jag sagt förut beundrar jag Michaela Forni. Jag förundras varje dag över hur hon genom att pussla ihop ord till meningar i högsta grad lyckas beskriva känslor. Jag är också en person med mycket känslor. Ibland känner jag för mycket, och då är det jobbigt. Idag känner jag irritation. Irritation över människor, val och... ja egentligen allt. Därför mina vänner har jag ingen lust att skriva om er idag (DAG 7) men om ni väntar snällt på det så lovar jag att det kommer!

HOLDING ON AND WAITING, HOLDING ON TO NOTHING



Idag kom jag på att jag älskar Erik Hassle, och hans senaste skiva "Mariefred sessions". Hur coolt är det inte att det spelats in i Mariefred? Min stad!! Och ännu coolare, det har skrivits av Jocke Berg och Martin Sköld. För er som inte vet, två medlemmar i Kent. Mitt band!!!

Erik Hassle – Sometimes When It Rains
Erik Hassle – Stains


Mina låtar!!!

DAG 6. OM DET HÄR VORE MIN SISTA DAG

Min sista dag skulle jag spendera med alla jag älskar. Min familj, Adam och mina vänner. Jag skulle krama dem hela tiden och verkligen berätta hur mycket de betyder för mig. Jag skulle även äta hur mycket som helst. För om det är min sista dag spelar det ju ingen roll om jag blir tjock. Dessutom skulle jag vilka göra allt jag inte vågat tidigare. Så som att åka uppskjutet, hoppa bungy jump och andra lite galna saker!


weheartit


BRING US THE SEASON THAT WE ALWAYS WILL REMEMBER

Börjar med att säga förlåt för det här inlägget. Ni behöver inte läsa om ni inte vill, jag vill bara avreagera mig lite.

Det är nämligen så att jag stör mig litegranna (underdrift) på folk som kallar sin pojkvän/flickvän för älskling i sina bloggar. Vissa kanske tycker att det är gulligt men det tycker INTE jag. Jag är av den åsikten att man kan hålla sitt gulligullande för sig själva. Alla har ett namn, och anledningen är att det ska användas. Eller visst, om man kanske skriver någonting i stil med "imorgon ska jag träffa min älskling" någon gång, men det kanske inte behövs i varje inlägg? Och i varje mening? Det är liksom lite tröttsamt att läsa älskling, älskling, älskling, älskling osv... Okej personen vill visa att den är kär, men pojkvännens/flickvännens namn har samma effekt. Jag behöver inget överdrivet förtydligande där personen i fråga i princip säger att denne äger sin pojkvän/flickvän. Jag menar, säger dessa personer älskling om sin respektive när de pratar med sina vänner också? Kan liksom inte tänka mig ett samtal som går:

- Vad ska du göra i helgen?
- Jag ska vara med min älskling.
- Jaha, vad ska ni göra då?
- Älskling behöver en ny tröja så vi ska till Eskilstuna och shoppa.
- Jaha tar ni tåget?
- Nej älskling kör.


Det jag vill komma till är... SLUTA MISSBRUKA ORDET ÄLSKLING. Tack för mig!

I WISH YOU WERE HERE



Imorgon smäller det! Då uppgraderar jag håret på bilden till en lite ljusare och lite kortare variant. Med andra ord kan ni förvänta er gnäll imorgon, för ärligt talat, hur ofta är man nöjd erfter ett frisörbesök? De gångerna behövs nog inte ens hela handen till att räkna ut..

BEHIND THE GREAT OCEAN'S WAVES



Idag har Adam och jag gjort pannkakor. Och ALLA blev lyckade, vi = mästerkockar. Resten av dagen har vi sovit och nu åt jag nyss världens godaste köttfärswok. Med andra ord bra men seg dag!

DAG 5. VAD ÄR KÄRLEK?

Kärlek... det är något abstrakt som jag inte riktigt kan sätta fingret på egentligen. Om jag ska försöka mig på att beskriva kärlek skulle jag säga att det är ett osynligt band mellan två personer (eller personer och saker/djur osv). det är något som bara de berörda kan se och känna.

Det finns olika sorters kärlek. Kärlek mellan flicka och pojke, kärlek till en vän, kärlek till en förälder och så många fler sorters kärlek. Kärlek är det finaste som finns, men det kan också vara det allra värsta. Jag säger som min käre favorit Håkan Hellström "Man vet att det är äkta kärlek om det gör ont.". Det är så sant. Det gör ont att vara ifrån varandra, det gör ont att vara rädd att mista den andre och det gör ont att ibland tänka att han eller hon kanske inte tycker om en lika mycket som man själv tycker om denne. Nu låter jag negativ, det är självklart inte meningen att kärlek bara ska göra ont. Den där smärtan är egentligen samma sak som osäkerheten i början, sedan bygger man broar över smärtan och kommer vidare till det trygga och varma. Kärlek får en att bli varm och glad ända in i själen.

En annan sak som jag inte får glömma är att jag tycker att kärlek ska få en att bli den bästa möjliga versionen av sig själv. Om man inte är just den bästa, då har man inte hamnat rätt.


<3


I FOLLOW YOU DEEP SE BABT

FÖRLÅT för världens sämsta uppdatering. Jag har varit hos Adam hela helgen och inte haft en tanke på att blogga. Ber verkligen så hemskt mycket om ursäkt och lovar att fortsätta med listan snarast möjligt!!

YOU'RE THE ONE THAT I'VE KEPT CLOSEST

Svart.

VI FLÖG MEN ÅT VARSITT HÅLL

Jag vill känna mig fri med dig
Hur det lättar längst vägen jag går
Jag vill känna mig ung med dig
När inget längre känns särskilt svårt
Jag vill vara luften omkring
Få dig att leva, din närmsta vän
För dig vill jag va allt, allting

WHEN WE LOVE WE NEVER LEARN


Det här har jag valt (känt mig tvungen) att ägna min kväll åt. "Jätteroligt". Juste, matsmältningen också - ännu roligare! SKäms nästan för att visa min handstil... men äsch det finns väl viktigare saker i livet än att skriva fint!

DAG 4. VAD BJUDER JAG PÅ FÖR MAT?



Här ser ni ett exempel på vad mina kunskaper i köket innefattar - baconsås med ärtor. Haha inget praktexempel direkt (det ser äckligt ut, jag vet!) men jag tänkte att jag måste göra det här inlägget lite roligare och lägga in en bild. Och ja, det ska självklart vara pasta till såsen!

Om jag faktiskt skulle bjuda på mat skulle det dock bli tagliatelle och tomatsås. Tomatsås är det jag är klart bäst på. Inte så konstigt när jag och Adam tränar ungefär varje helg kanske haha, men träningen har gett resultat. Nu är vi bäst! Har själv inte smakat någon godare tomatsås (skrytskryt) såå om ni vill smaka är ni välkomna att bjuda in er själva på middag!



Min andra paradrätt är pastasallad (också väldigt avancerat) men vem sa att gott måste vara svårt? Jag tycker inte om att laga mat länge. Man provsmakar för mycket och blir mätt under tiden. Snabbt och enkelt är bra!

SOMETIMES WHEN IT RAINS I JUST FEEL SO SAFE

Godkväll!

Sitter här och skriver på lite svenskauppgifter. En handlar om ett barndomsminne och den andra är ett tal. Ett tal om inget mindre än - Harry Potter och de vises sten. Haha, nu tycker ni säkert att jag är konstig - då kan jag intyga att det är jag verkligen!

Sitter också här med världens beslutsångest om vilken mobil jag ska köpa. Som en del av er säkert vet har min gamla Sony Ericsson fått hänga med ett bra tag nu så det börjar bli dags för något nytt! Det står i nuläget mellan Iphone 4 (skräll) och Xperia Arc. Lutar åt alternativ nummer två..... men JAG KAN ITNE BESTÄMMA MIG. FAN. HETS.






YOU CAN'T BE WISE AND IN LOVE AT THE SAME TIME

Eftersom att jag suger på att blogga kan jag bjuda på min fina spellista musik non stop - så har ni något att roa er med (i väntan på nästa inlägg)!

I BELIEVE IN NOTHING, 100 SUNS UNTIL WE PART

The Sounds – Wish You Were Here


RSS 2.0