I ADORE YOU

 

Världens sämsta dag. Tänker inte gå in på detaljer utan bara lämna det så. Tackar gud för att musik finns, vet inte hur många av mina dagar som har räddats av denna utmärkta medicin!

Måste också tillägga att jag har universums finaste pojkvän. Tänker inte skriva någon klyschig text här om hur mycket han betyder för mig osv. för det vet han redan.  (Adaaaam om du läser det här, VISST ÄR JAG GULLIG?)


EMPTY METAPHORS


Just nu är jag död, och ni alla är bjudna på min begravning som kommer att äga rum på lördag efter att jag har dött lite mer. Finns bra tre ord som passar riktigt bra just nu.. JAG HATAR SKOLAN.

Ser inte riktigt ut som på bilden i nuläget, men det är inte så konstigt efter 98 timmar plugg av obegriplig filosofi. Jag kan omöjligt vara ensam om att tycka att filosofi är det äckligaste och mest önödiga ämne som någonsin funnits inom den svenska skolan. Punkt slut.

LIFE CAN BE WONDERFUL

Jag är kär i kärleken mellan dessa två, samt i låten.


YOU CAN'T SEE ME LIKE I SEE YOU

Nu ska jag uppdatera för din skull ELIN! (Förresten jag och Arne pratade om att du borde blogga idag så satsa på elinbling!?")

Idag var det kallt, som vanligt.... Något som är bra är i alla fall att det känns rätt säkert att det blir en vit jul! Lite roligt att vi nu tar det som en självklarhet när vi bara för några år sedan blev sjukt glada och överraskade om det hände! Så nu i december uppskattar jag faktiskt kylan och snön lite (pyttelite)!

Skolan är rolig som vanligt också. Filosofiprov och naturkunskapsprov i veckan, pluggapluggaplugga! Descartes, Hume och Kant är jobbiga filosofigubbar som ska in i min hjärna på något sätt.... frågan är hur?



Bell X1 – Eve, The Apple Of My Eye
Öronorgasm

SOM ETT HJÄRTA SOM VÄGRAR SLUTA SLÅ

Ja, vad ska jag säga... det var inte igår direkt! Kände att det var dags att få ut lite ord ur huvudet nu, att skriva kan vara väldigt väldigt skönt faktiskt. Mitt liv står dock ganska stilla just nu, jag lever och mår bra, men det känns bara stilla på något vis.

Kallt är det ju också ja. Som om någon skulle ha missat det.... men det är lite mysigt faktiskt! Snö och mörker har verkligen sin egna lilla charm!

Ska försöka skriva lite mer. Kom ihåg kom ihåg kom ihåg.

RSS 2.0