JAG HAR LITAT PÅ IMORGON SOM EN TROENDE TROR

Läste igenom min gamla blogg nyss, och upptäckte att den och mitt dåvarande "jag" var mycket roligare. Så nu jävlar, nu ska jag bli rolig. Och börja skriva också. Jag gillar ju liksom att skriva. Och om jag skriver kanske ni kommer gilla att läsa också. Ja, så får det bli!! GAME ON.

YOU'RE TOO GOOD FOR A SIMPLE SONG



Fantastiskt.

SHE GOT SUNSET ON HER BREATH NOW

Har äntligen, och då menar jag verkligen äntligen, gjort slag i saken och beställt hem ett exemplar av min favorit bloggare Micheala Forni's bok "En bok om kärlek". Nu längtar jag sinnessjukt mycket tills det att den dimper ner i min postlåda.

Och imorgon är det jobb.. JIH.

DU SA ATT LIVET VAR NÅGOT ENKELT

Ursäkta mig nu, men HELVETE vad skönt med helg. Relativt skön arbetsvecka dock, men ändå så sjukt underbart att få andas lite. På måndag är det på't igen i en vecka och sedan är det slut. Då är jag arbetslös på riktigt. Läskigt.

Antar att ingen bryr sig om låtarna jag lägger ut men jag gillar att dela med mig så, här:

Isak Strand – Floors And Wine

DU FÅR MIG, DU FÅR MIG, DU FÅR MIG


And baby, the way you move me it's crazy
It's like you see right through me
And you make it easier
You please me and you don't even have to try

Oh because, you are the best thing
Ever happened to me

RATHER DIE IN YOUR ARMS THAN DIE LONESOME

Jag har en bok som jag skriver texter i. När jag är ledesen, när jag är glad och när jag bara måste skriva av mig. Det är så himla skönt. Alla borde ha en sån bok istället för att slänga runt en massa onödiga ord och känslor.

SLÅ MIG SÅ ATT NÅNTING HÄNDER

Jag jobbar om dagarna. Vissa dagar är sköna, andra bara helt okej och så finns det sådana som jag bara vill ska ta slut. Men så är väl hela livet i princip. Det är upp och ner hela tiden. Just nu är livet ganska mycket ner, men det fina med det är vändningen när det väl börjar gå upp igen är otrolig. Förhoppningsvis kommer den snart.

YOU BROKE ME, NOW I CAN'T FEEL ANYTHING

James Morrison – Broken Strings
Missy Higgins – Where I Stood
Gavin DeGraw – Stay


YOU LONG FOR SOMETHING MORE

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar.

RSS 2.0