WHEN YOU MOVE ME EVERYTHING IS GROOVY

DAGENS VÄDER. 11 plusgrader mmm, ja tack! Hela jag är översvämmad av vårkänslor. Snälla snälla vädergudar låt oss behålla den här värmen! Jag verkligen älskar att alla människor börjar gnistra nu. Alla blir så glada. Livet blir så enkelt på något vis.

Train – Drive By

Förhöjer vårkänslorna lite extra.

WE USED TO LAUGH UNTIL WE CRIED

VACKER!

weheartit

OH I SWEAR TO YOU I'LL BE THERE FOR YOU

Idag var jag ledig, så vad har jag gjort? Jo jag har läst, läst, läst och läst ungefär. Läser världens bästa bok nu nämligen. Jag kan inte lägga ifrån mig den. För er som undrar så är denna fantastiska bok "Flickan med snö i håret" av Ninni Schulman. Jag lovar den är knark, på riktigt, ofarligt knark alltså. Eller ja den är farlig på det sättet att den stjäl din tid.



Blev dock tvungen att släppa boken när min finaste kom till mig, men det gjorde inget för det är nästan bättre att pussas än att läsa. NÄSTAN. Aja nu har han lämnat mig så jag ska återvända till min andra kärlek! Godnatt!

BECAUSE YOU SAVED MY LIFE ONCE

Vädret idag!<3

Tänk vad bra lite sol kan vara för hjärtat och själen. Jag överdriver inte när jag säger att allt känns bättre i solen. Det gör det faktiskt.

I THINK I HAVE A PROBLEM I THINK I THINK TOO MUCH


I ALWAYS SWORE TO YOU I'D NEVER FALL APART

Nu ska jag snart iväg och jobba och det enda jag kan tänka på är att jag får kolla på nya How I Met Your Mother och Gossip Girl när jag kommer hem. Sorgligt liv? Ja.

Secondhand Serenade – Fall For You - Acoustic Version
Secondhand Serenade – Like A Knife - Acoustic Version

Bara för att jag älskar nostalgi-låtar.

YOU USED TO HOLD ME

Trött tjej på jobbet som inte alls är sugen på att jobba fyra timmar till....


I LIKE THE WAY WE KISS AND MAKE UP AFTER A FIGHT

Folk som känner mig vet att jag är mycket upp och ner. Antingen är allt jättebra eller så är det verkligen skit. Liksom inget mitt emellan. Jag tycker att det här är en nackdel. Saker och ting borde ju kunna vara "helt okej" eller "bara bra", men nej så funkar inte jag riktigt.

Jag är "allt eller inget". Jag fungerar så i mitt övriga känsloliv också. Antingen känner jag mycket, nästan för mycket, eller så blir jag i princip apatisk. Att bli aptisk är bara ett skydd, för det är jobbigt att alltid känna mycket. En känslosam människa blir så skör. När jag känner som mest klarar min hjärna inte av det och då tar hela jag stryk, både psykiskt och fysiskt.

Känslor är dessutom väldigt läskigt tycker jag, men samtidigt väldigt bra. Att man känner betyder att man lever. Det betyder att man bryr sig. Det läskiga är dock att känslor inte kan kontrolleras. Jag kan känna saker fast jag inte vet det, och fast jag vet att jag absolut inte borde känna så. Jävla känslor.

YOUR BRIGHTNESS IS A VIRUS THAT LIGHTS UP



Det är lite lustigt det här med att någon man för en tid sedan knappt visste existerade kan bli så mycket och så viktig för en.

INGENTING I DEN HÄR VÄRLDEN VAR VÄL NÅGONSIN LÄTT ATT FÖRSTÅ

Krasch.

HELLO SUNSHINE COME INTO MY LIFE

Taggar långpromenad i kylan!! Nja inte riktigt.... men jag taggar kaffe så promenaden blir nog värd! Plus att motion är ju alltid bra. Sen hade jag ju dock absolut föredragit en promenad i ca 14 plusgrader istället för 4 minus.


THERE'S MORE TO LIVING THAN BEING ALIVE

Idag har jag trots att jag har varit sjuk (!!!!):
  • lagat världens godaste amerikanska pannkakor till lunch (död åt er som säger att jag inte kan laga mat hehe, puss)
  • PLUGGAT
  • sökt jobb
  • ringt tandregleringen
Imorgon ska jag till tandis och på fredag hoppas jag helt sjukt mycket att jag får jobba. Annars hoppas jag att jag är tillräckligt frisk för att träna i alla fall! Blir helt fascinerad över hur driven jag låter. Duktig Ulrika! (Klappar mig själv på axeln.)

EVERY LITTLE THING REMINDS ME OF YOU

Obeskrlivligt trött på att vara sjuk nu. Jag vill jobba och träna, inte ligga hemma i sängen och drunkna i självömkan. Men ja, livet kan ju inte alltid vara på topp. 

A BROKEN HEART IS WHAT CHANGES PEOPLE



I MUST BE DREAMING

Alla hjärtans dag.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här dagen. Den är helt klart enbart skapad i ett komersiellt syfte, men samtidigt tycker jag ju faktiskt att det är väldigt mysigt alltihop. Jag tycker absolut inte att vi måste ge varandra dyra saker och egentligen kan vi ju faktiskt visa varandra kärlek och uppskattning vilken dag som helst. Trots det tycker jag som sagt att den här dagen är mysig. En hyllning till kärleken liksom, som faktiskt är det bästa som finns. Så jo.. egentligen tycker jag väl om alla hjärtans dag, antar jag, men som sagt inga överdrifter. Däremot tycker jag att vi ska hylla kärleken och visa varandra uppskattning. Bara säga till våra närmsta att vi älskar dem och berätta för dem hur viktiga de är kanske. Bara göra mysiga saker.

Tråkigt nog är jag ju såklart döende dagen till ära.... score.

WHEN I THINK OF YOU I DON'T FEEL SO ALONE



Blair & Chuck. Chuck & Blair. Alltså åh det låter så bra. Gossip Girl är överdrivet frustruerande just nu. Varför kan det aldrig bli de två för?! Jag lever mig in i det alldeles för mycket också, men jag jag bryr mig verkligen. Mest om Chuck som är min älskling såklart. Jag vill att han ska vara lycklig, och ja jag är medveten om hur töntig jag är.

IF YOU LEAVE, DON'T LEAVE NOW

Idag har jag jobbat från 8 till 15. Skapligt stor skillnad mellan att jobba med barn och på ett lager. Det här var himmelriket, tiden flög förbi verkligen!!

SO FOR TONIGHT I'LL STAY HERE WITH YOU

För några år sedan läste jag en otroligt fin text om kärlek och det var en del av texten som jag tyckte speciellt mycket om. Jag skrev ner just den delen i en anteckningsbok jag har, som jag skriver massor av fina saker i. Här har ni det:

"Love means holding him, and being afraid. Afraid because you could lose him at any moment, but that fear is what keeps you holding on. In love, anything goes and that’s okay. That’s what is so beautiful about it. You don’t know what happens next. All you have is the fact that both of you will be going through it together."

Det här är nog fortfarande bland det finaste jag någonsin har läst och jag är så glad över att jag skrev ner det. jag ska börja göra det med allt fint jag hittar. Det är så roligt att läsa i efterhand.

KOM VÅREN, KOM SKRATTEN, KOM TÅRARNA PÅ NATTEN

Ibland räcker ord inte till för att beskriva känslor. Ibland är känslorna för stora. Inte på ett dåligt sätt. Det är bara lite jobbigt när ingenting man kan säga är tillräckligt.


BUT I'M NOT ASKING FOR A STORM

Är så irriterad på min dumma telefon. Jag har lagat en dunderlunch och gjort en supergod milkshake som jag SÅÅ gärna ville visa er, men nej självklart vill inte de bilderna laddas upp. Lite komiskt att alla bilder går att ladda upp förrutom mina matbilder? Haha verkar som om till och med min telefon har insett att jag äter för mycket och försöker ge mig någon typ av budskap.....

COMING UP WITH REASONS TO BE SHY

Mina droger ikväll:

First Aid Kit – The Lion's Roar
Stone Sour – Wicked Game

Min helg har varit bra. Har träffat min fina människor, och ja det har varit bra! Nu ska jag snart kolla på "Så ska det låta" med mamma. Söndagstradition!!

I'M A GOD DAMN FOOL, BUT THEN AGAIN SO ARE YOU


YOU CAN BLAME ME FOR EVERYTHING

Grejen är det att jag så gärna vill skriva om allt som finns i mitt huvud här, men jag vet att det skulle vara att säga för mycket. Av den anledningen blir det istället så att jag inte skriver alls. Det är bara det att inget känns riktigt bra just nu och jag vet inte vad jag ska göra åt det.

I'M HELPLESS WITHOUT YOUR WARMING SMILE


IN THE COMETH

Tyckte att mitt hår var fint igår (ego, check!) och jag hade inte gjort något alls med det!! Kanske borde säga hejdå till min kära plattång? Hmm...


RSS 2.0