HUR LÅNGT MAN ÄN HAR KOMMIT ÄR DET ALLTID LÄNGRE KVAR



Ärligt talat. Kent levererar aldrig en besvikelse. Det här är så jävla långt ifrån en besvikelse man kan komma. Jag är på riktigt lyrisk! SINNESSJUKT IDIOTBRA!

DET HÄR ÄR LYCKA! KENT ÄR LYCKA!

THE WAY THAT YOU KISS ME GOOD NIGHT

Jag antar att det är ganska illa när man längtar efter att få jobba igen när man är hemma, och dessutom absolut fruktar att få vara ledig imorgon. Arbetsnarkoman? Nej alltså.... illa var ordet.

THAT'S WHEN YOU FEEL MY KIND OF LOVE

Har shoppat upp för mycket av lönen idag. Eller nej, lagom mycket, MEN jag saknar fortfarande ett par boyfriend jeans. Har inte velat ha något såhär mycket på länge. Så jag hoppas att ni förstår min frustration nu. Sen fick jag den asbraiga idén att beställa ett par istället.... men självklart är de ju slut. Jag orkar inte.



VILL HAAAAAAAAAA. SÅ MYCKET. SÅ MYCKET.

LET'S GET CARRIED AWAY


AND ANYTHING TO MAKE YOU SMILE

Jag trodde aldrig att jag skulle hitta någon som du. Någon som står ut med mig fast jag är ett sådant totalt nervvrak då och då, eller ganska ofta. Någon som faktiskt säger till mig att jag ibland är världens bitch. Någon som jag kan prata med om nästan allt. Någon som alltid gör mig glad utan att egentligen göra något speciellt. Någon som får mig att skratta. Någon som är så totalt olik mig men ändå passar mig så bra. Någon som vill hålla om mig hela natten. Någon som har världens mjukaste läppar och världens mjukaste händer. Någon som jag måste stå på tå för att pussa. Någon som alltid finns där. Någon som jag kan ringa bara för att prata om absolut ingenting i en evighet, fast jag egentligen hatar att prata i telefon. Någon som alltid håller mig i handen vart vi än är. Någon som jag saknar direkt efter att vi sagt hejdå. Någon som får det att pirra i min mage. Någon som får mig att bli världens känslotönt som skriver ett sånt här blogginlägg. Någon som gör mig så fantastiskt lycklig.


YOU GET SO SILLY WHEN YOU'RE LONELY

Idag har jag bytt blöja för första gången. Bajsblöja till och med. Så HARDCORE, jag vet. Eller nej kanske inte direkt haha... men nu tänker jag låtsas som det för jag är väldigt stolt över mig själv!

SHADOWS OF THE MESS YOU MADE

Trevlig överraskning när det vitt ute när man kollar ut på morgonen..... ELLER?

I THINK YOU JUST HAVE TO KEEP ON TRYING


Alltså ser ni vad jag ser?! Världens finaste sko! Hittar inga ord just nu för hur mycket jag vill ha ett par sådana här. Är på riktigt helt förstummad. Finaste finaste finaste. Ska nog försöka haffa ett par billigt i London sen! Kan verkligen se mig själv bära skönheterna i sommar mmmm.

JAG VILL ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG BLI SOM DU

Kan man känna för mycket? Jag tror att jag gör det. Jobbigt mycket till och med, och jag vet inte om jag klarar av det. Behöver en paus från allt typ. Bara vara ett tag.

I'M ONLY HAPPY WHEN YOU'RE IN THE HOUSE

Och såhär ser jag ut idag.


BABY WE'RE ON FIRE

Glad tjej idag!! Nu ska jag snart rulla iväg på kalas. Min kusin har nämligen fyllt 18 och det firas idag med mat och tårta (antar jag hehe).

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2186690/images/2012/pic_194298143.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2186690/images/2012/pic_194298143.jpg" class="image">


HELLO, HELLO CAN YOU HEAR ME?

Imorgon är det fredag!! Det är helt sjukt hur snabbt den här veckan har gått, men ja det kanske blir så när det är roligt att jobba! Trodde ärligt talat aldrig att jag skulle tycka om att jobba med barn såhär mycket men det är verkligen stört givande och ingen dag är den andra lik! Är så glad över att jag valt att göra det här. SÅ GLAD!

ALL I KNOW IS THAT YOU'RE SO NICE

Har lite ångest ikväll över att jag bara har två dagar kvar på mitt favodagis. Kommer sakna mina små jobbiga busungar sjukt mycket, på riktigt haha. Ska njuta och gosa med dem överdrivet mycket nu bara för det!!

TELL ME LIFE IS BEAUTIFUL

Lana Del Rey – Lucky Ones
Lana Del Rey – Without You

Lisa Ekdahl – Öppna Upp Ditt Fönster
Lisa Ekdahl – Du Sålde Våra Hjärtan

Mina droger idag.

IF YOU FALL HARD I FALL HARDER

7 grader ute, och sol! ME GUSTA! Gillar ännu mer att min iphone berättar för mig att det till och med ska bli 12 (!!) grader. Ska försöka pallra mig ut på en promenad och hämta ut ett paket från H&M sen, och kanske hämta tidrapports-formulär till jobbet. Problemet är bara att jag är vidrigt förkyld. På riktigt VIDRIGT.

Är i alla fall taggad på livet idag (trots sjukdomen) för idag ska jag och Arnela boka London!!!!! 



LONDON 2010

WE BOTH ADMIT WE HAD IT GOOD

Fin kille. Fint väder. Fin söndag.


SHE'S ALWAYS AVOIDING FALLING IN LOVE



Mina bästa vänner idag <3 tack för att ni finns!

TELL ME ALL THE THINGS YOU WANNA DO

Börjar störa mig lite smått på min stora rädsla för bråk. Vissa fighter kanske är nödvändiga att ta för att kunna gå vidare.

Fortfarande sjuk också... LIVET ÄGER!

I WAS LOOKING FOR A WAY DO DISAPPEAR

Älskar att jag blir sjuk lagom till helgen.

INGEN KAN GÖRA ALLT, MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT

Måste göra som alla andra och lägga upp det här. Helt sjukt. Alltså jag är mållös. Att något sådant här kan hända utan att i princip någon vet om det. Som sagt, sjukt. Sådant här ska inte få hända, och det ska främst inte få fortsätta.


IT'S YOU, IT'S YOU, IT'S ALL FOR YOU

Tji fick jag för att vara taggad på att jobba. Har haft världens pain-dag. Usch. Hoppas på bättre imorgon!!

Nu ska jag mysa ner mig under täcket och kolla på någon kass b-film. Känns i alla fall GALET skönt att det redan är onsdag! Snart helg!!

I'M ALWAYS WHERE I NEED TO BE

Har haft två asbra dagar på jobbet!! Älskar att det är så soligt och skönt på dagarna, idag åt vi till och med mellanmål ute. MYS! Alltså är jag taggad på att jobba imorgon också, vilket är en väldigt ovanlig och skön känsla!

JUSTE, jag sitter och äter jordgubbar nu. Spanska i och för sig, men ack så goda ändå. Jag vill ha sommar sååå mycket nu. Helt sjukt!

KNOWING YOU IS KILLING ME AGAIN AND AGAIN


I'M NOT A HUMAN IF YOU SAY I'M NOT


YOU ARE THE REASON I BREATHE

Alltså den här låten är ju så satans töntig, men jag blir glad av den haha... sorgligt men sant.

Danny Saucedo – Amazing

I DON'T WANNA MISS A SINGLE THING YOU DO

Jag har haft en megabra helg med Daniel. Promenader i solen, mys, släktträff osv, så jag jag klagar inte det minsta! Tvärtom, jag mår galet bra just nu och jag älskar det!

 


OH HEAVEN, OH HEAVEN I WAKE WITH GOOD INTENTIONS

Idag har jag haft en mycket produktiv dag. Gick upp 8.30 och pluggade, stack iväg och jobbade 11.30 och efter det att jag (ÄNTLIGEN) slutat 17.00 gick jag till gymmet och svettades sönder i en timme. Jag tycker att jag har väldigt mycket rätt att vara nöjd och stolt över mig själv!!

Har dessutom haft två fina månader med världens bästa idag! Vilket jag firar helt själv med vindruvor just nu, haha!

RSS 2.0