LIKE A DRUG YOU SUCK ME IN

Mycket bra onsdag! Skrattade mig till stor del igenom seminariumet som bestod av roliga diskussioner om prostitution och fråga Olle. Av någon anledning får vi alltid in fråga Olle, men ja creds till min grupp haha!

Mindre creds till SJ. Jag uppskattade inte att behöva sitta på ett tåg som stod stilla i en halvtimme, och jag uppskattade heller inte att tåget sedan stannade i alla fall fem gånger under den 25 minuter långa resan... Som tur var blev jag hämtad från tåget i alla fall och fick spendera min kväll med bästa möjliga sällskap!! Som sagt BRA ONSDAG!



Och såhär såg jag ut idag för er som undrar, och för er som inte gör det hehe.

JAG GAV UPP FÖR LÄNGESEN

Mitt huvud är ett stort kaos just nu. Jag vet varken ut eller in och tvivlar på allt och alla, mest på mig själv. Vad är det meningen att en människa ska göra i en sådan situation egentligen? Om något ska man väl kunna lita på sig själv, men det är verkligen en omöjlighet just nu.

Jag vill göra något. Göra något stort, något som förändrar allt. Något som förändrar mig. Jag vill bli något i mina egna ögon. Jag vill kunna ta stora avgörande beslut och vara stolt över mig själv, men jag känner bara förtvivlan just nu över att jag är så svag.

Det här precis en sådan stund då Melissa Horn låter lite extra bra i mina öron. Fina Melissa som alltid kan sätta ord på allt.

LÅT MIG VARA LITE TILL, JAG ÄR INTE BEREDD ATT GÅ



Laleh:s nya album, Sjung, jag hittar inga ord. Om jag ändå ska försöka beskriva det skulle jag säga magiskt och trollbindande. Den här kvinnan alltså. Jag har inte varit ett fan av henne tidigare men det är jag utan tvekan nu! Det är helt galet vilken begåvning hon besitter!!

NOTHING COMPARES TO YOU

Finaste.


WHERE WAS MY FAULT IN LOVING YOU WITH MY WHOLE HEART?

För första gången på länge tror jag faktiskt att jag är säker på något. Jag ska söka Ekonomi i Uppsala. Så i höst kanske jag bor i min mysiga favoritstad!! Om jag inte ångrar mig igen vill säga... den chansen är ju ganska stor sorgligt nog haha.

YOU ALWAYS TAKE THE WEATHER WITH YOU



Kom på att ni har ju inte fått se mig på ett tag nu heller. Jag har nog inte förändrats så mycket dock... bara blivit lite blekare kanske hehe.


MORE THAN THIS

Alltså, jag kan ju verkligen inte bli bra på att uppdatera. Vilket ni nog har märkt.

Just för tillfället är jag ledig så att säga. Jag slutade på mitt jobb för två veckor sedan och börjar inte skolan förrän om en vecka. Ledig alltså, och spenderar min tid med att bara gå runt och vara löjligt kär.

Det var väl lite av en lägesrapport. Händer inte så mycket just nu.

RSS 2.0