FYLL MIN TID MED NÅGONTING

Jag kom hem från Vingåker ett par skor rikare. Ett par superfina kiklackar befinner sig nu i min skohylla. Det slog gnistor mellan oss direkt, med andra ord är jag alltså nöjd.

Idag har jag och Adam segat och kollat på film. Imorgon ska jag till IKEA för att hitta prylar till mitt rum. ÄNTLIGEN ska jag införa lite nytt. Känns otroligt bra och skönt, vill verkligen ha ett rum som symboliserar mig. Jag vill att en person som kommer in i mitt rum ska känna mig. Känna vem jag är och tycka att jag är intressant. Kanske lite mycket att kräva av ett ensamt litet rum... men nej, jag vill ha det så!


THERE'S NOTHING WRONG WITH LOVING WHO YOU ARE

Helgen är snart slut, men det gör ju inget för det är faktiskt LOV. Finns inte ord som kan beskriva hur skönt det ska bli! Har i alla fall haft en lugn och mysig helg och nu ska jag och Adam snart rulla iväg till Vingåker.
Hopppas alla får en bra och väldigt solig dag!

DU ÄR DU OCH JAG ÄR JAG

Har världens sämsta immunförsvar. Är med andra ord sjuk, som vanligt. Förstår inte vad jag kan ha gjort för att förtjäna det här?

Känner mig sjukt liten och hjälplös, som vanligt när jag är sjuk. Vill få känna mig ompysslad men istället ligger jag här ensam med datorn i knät. När man är sjuk får man väl tycka synd om sig själv? För det gör jag. Det är allt annat än kul att ligga i sängen och begränsas av en ork som inte finns. Ska i alla fall ta mig till vardagsrummet tills kl. 15.00 för då börjar OC. Det är mitt mål!

EVERY SINNER AND EVERY SAINT



Ett ord... GRYM!

DON'T WANT THIS MOMENT TO EVER END


Alla hjärtans dag var megamysig och megabra. Nästan för bra om det nu går. Jag har världens bästa pojkvän, det bara är så.

LOVE IN THE DARK

TORSDAG! Veckans jobbigaste skoldag tillsammans med fredagen... kul. Något som också är "kul" är snö, och det har vi ju inte fått lite av idag. Jag har gett upp hoppet. Det kommer aldrig bli vår. Förlåt för att jag är så negativ men jag kan faktiskt inte hjälpa det.

Ser i alla fall fram emot helgen very mucho. Imorgon ska jag träffa en mycket kär vän, på lördag blir det utgång och eventuellt Eskilstuna på dagen och söndag.... ja den får bli som den blir beroende på lördagen hehe.



Mycket egobilder.. jag vet. Förlåt mig så hemsk mycket, men det är de enda bilderna jag har.

 


DINA ÖGON ÄNDRAR FÄRG I LJUSET

Jag älskar bloggerskan Michaela Forni (http://stureplan.se/bloggar/michaela) av den enkla anledningen att hon är så jävla ärlig. Hon hymlar inte med att hon är en människa med känslor. Hon eftersträvar inte att vara perfekt i sina läsares ögon. Jag tycker att det är så starkt och bra av henne att berätta om när hon mår dåligt. Varför ska det vara så svårt egentligen? Alla människor upplever väl någon gång känslan av att bara vilja gråta. Gråta tills det inte går längre. Tills alla mörka känslor är borta. Tyvärr är det svårt. Det är svårt att acceptera sårbarhet. Men ärligt.. finns det någon som orkar vara stark hela tiden?

Jag tror inte det och hoppas inte det.

TRAPPED IN YOUR LOVE

Har just tittat på Burlesque som jag tyckte var en mycket bra film. Förutsägbar och härlig, precis som jag gillar det!


YOUR DESTINY MAY KEEP YOU WARM


HOLD ME, WRAP ME UP

Jag är sämst. Jag kan inte blogga.... seriöst. Jag älskar att skriva MEN jag har världens sämsta minne.

Min helg har i alla fall varit tipptopp. I fredags blev det hamburgare/vin kväll vilket var väldigt väldigt bra och roligt. På natten åkte jag till Adam där jag har varit fram tills idag då jag har varit på niddag hos min mormor. Väldigt kort sammanfattning.

Shout Out Louds – Suit Yourself


Mmmmm!


TIL' NOTHING IS LEFT AND WE STAND TOGETHER

ALLA som inte har lyssnat på Jason Reeves borde göra det, och alla ni som har gjort det ... fortsätt lyssna!!!!

De här låtarna är verkligen jag och de är så jävla bra rent ut sagt.

Jason Reeves – Reaching.
Jason Reeves – Photographs & Memories.
Jason Reeves – You In A Song.

RSS 2.0