WE FOUND LOVE IN HOPELESS PLACE

Tänkte att det är dags att testa något nytt, så hänvisar i fortsättningen till:

http://ulrikajansson.tumblr.com

YOUR PRIDE HAS NEVER BEEN STOLEN

GOSSIP GIRL I MITT HJÄRTA, men nu har jag sett alla avsnitt på säsong 5 som går att se. Känns skit faktiskt.. men jaja bara att vänta antar jag. Kan i alla fall konstatera att jag är head over heels föräldskad i Chuck. Vilken man alltså!!

AND YOU'RE FADING OUT

HELGHELGHELG!! Det är sjukt hur mycket man uppskattar helgerna när man jobbar. Känner verkligen att jag måste utnyttja helgen till 100 % varje vecka, och så var det verkligen inte när jag gick i skolan. Det jag vill komma fram till är i alla fall att helgerna är bäst. Jag älskar helger.

Och den här låten är bra.

THE AIR WAS FILLED WITH THE SCENT OF YOUNG LOVERS


YOU TURNED OUT TO BE THE BEST THING I NEVER HAD

Okej, jag är bäst på att glömma att jag äger en blogg och jag är också bäst på att skriva tråkiga saker när jag väl skriver. FÖRLÅT. Jag är verkligen genuint ledsen och ska försöka skärpa mig, haha (lycka till mig själv).

I alla fall, jag har just sökt kurser på högskolan tills i vår. Hade jättesvårt för att bestämma mig, men till slut blev sociologi första valet. En vild chansning egentligen, men ja, det kan ju bli bra?

I WILL NEVER WIN THIS GAME WITHOUT YOU

De låtarna som går på repeat hemma hos mig just nu.

David Guetta – Without You (feat. Usher)
Saosin – You're Not Alone (Piano Version)
Maskinen – Krossa alla fönster - Original Version
Skrillex – First Of The Year - Equinox

KROSSA ALLA FÖNSTER

Det enda jag gör om dagarna är att jobba, och jag är så otroligt tacksam över det. Jobbet hjälper mig att hålla undan mina tankar. Just nu är jag inget annat än en kropp full av tankar och ångest. Helvete vad svårt livet är ibland.

DU ÄR SVAL SEN BLIR DU HET

Den värsta känslan måste ju vara när man vill så mycket men inte vågar.

RSS 2.0