A LITTLE IN THE MIDDLE

Fjärilar i magen.
Ett leende på läpparna.
Värme i bröstet.
Du över-jävla-allt.

HOW CAN I DECIDE WHAT'S RIGHT WHEN YOU'RE CLOUDING UP MY MIND?

Idag tog jag och min mor en spontantripp till Stockholm. Min plan var att köpa nya bh:ar eftersom att jag insett att mina gamla både blivit fula och odugliga, MEN det blev ju inte riktigt bara så. Gick in i en klädaffär (bortsett från de där jag bara kollade på underkläder), observera EN, och det räckte för att jag skulle köpa en t-shirt, ett linne, världens finaste klänning och ett par jeans. Denna underbara affär var ju självklart Monki, som öppnat bästa butiken i gallerian. Hela kalaset gick ju på för mycket pengar... men ja lönen är väl till för att spenderas hehe.

OCH så köpte jag julklappar, NICE!!! Känns som att en stor tyngd har släppt från mina axlar.

I'M FROZE BY DESIRE



ÄLSKAR på riktigt Taylor Momsen's röst. Svinigt bra!

JAG SAKNAR OSS

Olyckliga kärlekslåtar är det finaste jag vet, men de gör så satans ont i hjärtat. Idag har jag plågat mig själv otroligt mycket med just såna här låtar, och startat otaliga tankeprocesser i hjärnan. Inte alls bra, men jag kan inte sluta. De är ju så fina, speciellt de här låtarna.

Missy Higgins – Where I Stood
Rise Against – Everchanging - Acoustic Version
Melissa Horn – Lät du henne komma närmre
Håkan Hellström – Kärlek Är ett Brev Skickat Tusen Gånger

DET SOM VAR DU OCH JAG

Ibland vill man ju bara stanna tiden, skaka om sig själv och fråga "vad fan håller du på med?". Varför måste verkligheten komma ikapp? Att leva i fantasin är ju så mycket enklare.

WHERE HAVE YOU BEEN ALL MY LIFE?

Den här lilla grejen är nog det bästa som har hänt mig den här vintern. Mina läppar har nämligen en tendens att blekna en aning (underdrift) under vintern, och eftersom att jag inte är femton år och vill ha kritvita läppar längre, är den här BÄST. Alltså jag menar verkligen bäst. Ger läpaprna exakt lagom mycket färg OCH gör dem mjuka som siden. GRYMT JOBBAT ACO, TACK!


WE CAN BE HEROES JUST FOR ONE DAY, WE CAN BE US JUST FOR ONE DAY

Och så var det december. Dock är det ju ingenting som märks om jag kollar ut genom fönstret direkt, men so what? Jag har absolut inget emot plusgraderna och bristen på snö. Tvärtom, jag gillar det verkligen! Snön får gärna komma dagen innan julafton och försvinna dagen efter. Sen kan det komma lite vitt puder till nyår också, men sen får det gärna vara nog igen. Grön/grå vinter ftw!


RSS 2.0